Professionell kommunikation

Kommunikation & Produktion

Under praktiskt taget hela min yrkeskarriär har jag arbetat med journalistik, kommunikation och som ledare/chef. Det innebär i praktiken att jag jobbat med människor; interagerat och agerat med, tolkat och tytt. Erfarenheter som bidragit till den person jag är i dag.

Jag har lätt för att samarbeta i team, bygga nätverk och få folk med mig. Jag är lösningsorienterad, analytisk och självständig. Jag bangar inte för problem, jag sporras snarare av utmaningen att lösa dem på bästa sätt.

Jag har arbetat med olika uppdrag inom kommunikation, journalistik, kundrelationer, projektledning, event, produktion och krishantering med mera. Under flera år har jag även varit redaktör och skrivande journalist inom dags-, kvälls- och fackpress.

Mitt företag Bee Production

2004 startade jag Bee Production och har sedan dess varit vd för företaget. Bee Production gör framgångsrik kommunikation och innehållsproduktion. Genom åren har jag haft långa och förtroendefulla samarbeten med välkända företag och organisationer, både riktigt stora och de lite mindre. I Bee Production har jag haft upp till tio anställda och arbetat engagerat och trovärdigt med att skapa det jag tycker är det goda företaget, med affärsutveckling, kundlojalitet, nätverkat och att fått de jag jobbat med att trivas, utvecklas och prestera.

Senaste året har jag arbetat enbart tillsammans med mitt breda och professionella nätverk. Jag har gjort både längre uppdrag, från ax till limpa, och enstaka inhopp. Jag levererar snabbt och pålitligt med hög kvalitet.

Sedan augusti 2021 har jag ett fantastiskt roligt jobb som kommunikationsstrateg i Mörbylånga kommun på Öland och tar inga konsultuppdrag.