Professionell kommunikation

Kommunikation & Produktion

Under praktiskt taget hela min yrkeskarriär har jag arbetat med journalistik, kommunikation och som ledare/chef. Det innebär i praktiken att jag jobbat med människor; interagerat och agerat med, tolkat och tytt. Erfarenheter som bidragit till den person jag är i dag.

Jag har lätt för att samarbeta i team, bygga nätverk och få folk med mig. Jag är lösningsorienterad, analytisk och självständig. Jag bangar inte för problem, jag sporras snarare av utmaningen att lösa dem på bästa sätt.

Jag har arbetat med olika uppdrag inom kommunikation, journalistik, kundrelationer, projektledning, event, produktion och krishantering med mera. Under flera år har jag även varit redaktör och skrivande journalist inom dags-, kvälls- och fackpress.

Mitt företag Bee Production

2004 startade jag Bee Production som arbetade med content i alla mediekanaler. Bee hade genom alla 16 år långa och förtroendefulla samarbeten med välkända företag och organisationer, både riktigt stora och de lite mindre. I Bee Production hade jag upp till tio anställda och jag drevs av att arbeta engagerat och trovärdigt med att skapa det goda företaget; både i samarbetet med uppdragsgivare och att fått de jag jobbade med att trivas, utvecklas och prestera.

Offentlig förvaltning i demokratins tjänst

Sedan augusti 2021 arbetar jag inom offentlig förvaltning som kommunikatör. Här ser jag mitt uppdrag som otroligt viktigt för vår demokrati – den demokrati som vi aldrig kan ta för given utan behöver skydda och värna.

I dag är jag kommunikationsutvecklare i Haninge kommun med ansvar för kommunikationen för utbildningsförvaltningen där jag sitter i ledningsgruppen. Haninge kommun växer så det knakar och jag och mina kunniga och inspirerande medarbetare drivs av att göra Haninge kommun till en av de mest attraktiva kommunerna i landet.

Tidigare har jag varit kommunikationsstrateg på Mörbylånga kommun på södra Öland. Där ingick jag i kommunens ledningsgrupp och byggde upp kommunikationsenheten från grunden: jag skrev en kommunikationspolicy, gjorde ny grafisk profil, nytt intranät, ny webbupphandling, med mera.