Personlig vägledning

Livet är så mycket mer än bara en karriär.

Lena Loheim Kangevik

Jag älskar att jobba. Och jag älskar att utvecklas, både i mitt jobb och som person.

Den röda tråden genom mitt liv och yrkesliv är min stora förundran och nyfikenhet på människan, att möta och stötta, att utveckla och utvecklas med människan, både som chef/ledare och som privatperson. Därför har det också varit helt naturligt för mig att utbilda mig inom personlig vägledning. Det gör att jag i dag har den ödmjuka förmånen att få arbeta med allt jag kan och allt jag är.

Genom mitt företag HelloHoney arbetar jag som coach – ofta till personer i ledande ställning, doula – icke-medicinskt stöd inför och under förlossning. Jag är även psykosyntesterapeut under utbildning och tar emot praktikklienter.

Jag är klok, ödmjuk, orädd, empatisk och ibland ganska rolig.

Ledarskapscoach och krishantering

Efter många år som chef/ledare och genom ledarskapsutbildningar har jag stor erfarenhet som coach. Där andra ser problem ser jag möjligheter.

Jag är tydlig, positiv och får människor att växa och vilja göra sitt allra bästa. Jag är duktig på att reda ut knutar och utforska svackor som de flesta ledare och organisationer någon gång hamnar i.

Jag hjälper även företag och organisationer med krishantering, förebyggande och akut.

Terapeut under utbildning

Jag är djupt intresserad av människan, dens mönster, tvivel, lycka, skörhet och skönhet. Dessutom känner jag att jag personligen har gått igenom och utvecklats mycket i livet. Därför är steget inte långt till att vilja använda min livserfarenhet och min person för att försöka hjälpa andra.

Jag är nu på god väg att bli diplomerad psykosyntesterapeut och tar emot praktikklienter. Utbildningen på Psykosyntesakademin pågår under fyra år och består av intensiv teori i psykologi och terapi, djupt personligt utforskande och terapeutiskt övande.

Läs mer om mig och psykosyntesen och vad det innebär att vara praktikklient.

Doula-Lena

Jag har den stora förmånen att arbeta med något av det vackraste som finns, som doula – icke-medicinskt stöd under graviditet och vid förlossning. Med kunskap, trygghet, empati och stor livserfarenhet stödjer och hjälper jag dig som blivande mamma och din eventuella partner att få en så trygg och positiv förlossning som det någonsin går. Detta oavsett hur du/ni önskar ha det. Samtidigt får en liten bebis större möjlighet att födas till en harmonisk och kärleksfull miljö.

Läs mer om hur jag arbetar som doula och vad en doula gör.